Бионсе и Джей Зи демонстрираха невиждана близост по време на романтична

...
Бионсе и Джей Зи демонстрираха невиждана близост по време на романтична
Коментари Харесай

Бионсе и Джей Зи празнуват специален повод

Бионсе и Джей Зи демонстрираха невиждана близост по време на сантиментална среща през миналия уикенд. Двойката е снимана усмихната пред италианския ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника в неделя вечерта от папараци, където са видяни да се държат ръка за ръка.

Изпълнителката на " Break My Soul " носи тъмносин суитшърт с щампа върху синя пола, до момента в който Джей е избрал напълно черна визия, облечен в черна тениска, панталон и палто. Той съчета външния си тип с черна плетена шапка за хладната вечер в Лос Анджелис.

Двойката изглежда в положително въодушевление на фотографиите, до момента в който напуска ресторанта, което не е изненада, защото вечерта им на открито се случва единствено няколко дни откакто двойката влезе в историята на премиите Grammy.

Beyonce And Jay Z Hold Hands Leaving Dinner Date

Beyoncé and Jay Z were spotted by the paparazzi Sunday…

Source: Sil / Splash News

Beyonce and Jay Z Hold Hands Leaving Dinner at Gi...
— It's Finn (@WhatFinnLikes)
След оповестяването на номинациите на Звукозаписната академия за 65-ите годишни награди Grammyпо-рано този месец стана ясно, че Бионсе и Джей Зи към този момент публично са с еднакъв брой номинации - по 88 на брой - като най-номинираните реализатори в историята на премиите Grammy.

Бионсе е и най-награждаваният реализатор в историята на Grammy, с 28 победи в кариерата си досега, и държи върха за най-вече номинации за запис на годината, с осем номинации, в това число тазгодишната за " Break My Soul ".

Изпълнителката получи общо девет номинации за идните награди Grammy, а Джей Зи добави пет. Ако Бионсе завоюва три от деветте си номинации на идната гала по връчването на премиите през февруари, тя ще изравни върха за най-вече извоювани Grammy за всички времена. Ако завоюва четири, върхът ще бъде единствено неин.

Jay Z Beyonce & Kanye West spotted at the same restaurant in LA
— 2Cool2Blog (@2Cool2Blog)
Освен за запис и ария на годината за " Break My Soul ", Бионсе завоюва и премия за албум на годината за шедьовъра си от 2022 година " Renaissance ", за най-хубаво R&B осъществяване за " Virgo's Groove ", за най-хубаво обичайно R&B осъществяване за " Plastic Off the Sofa ", за най-хубава R&B ария за " Cuff It " и за най-хубава ария, написана за образна медия, за " Be Alive " от King Richard.

Тя завоюва и първите в кариерата си номинации в категориите за най-хубав денс/електронен запис и най-хубав денс/електронен музикален албум надлежно за " Break My Soul " и Renaissance.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР